REKLAMI GEÇ

DÜNYA ŞAMPİYONU ALPEREN, YÜKSEKÇITA ADINA YARIŞACAK

DÜNYA ŞAMPİYONU ALPEREN, YÜKSEKÇITA ADINA YARIŞACAK

Denizli’nin yüksek atlamadaki iftiharı Alperen Acet, Okul Sporları Atletizm Olimpiyatları’nda Yüksekçıta Koleji adına yarışacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2016 Perşembe, 11:12

Okul sporları yüksek atlama dalında dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Alperen Acet, Okul Sporları Atletizm Olimpiyatları’nda Yüksekçıta Koleji adına yarışacak. Geçtiğimiz yıl, başarıları ile dikkat çektikten sonra Fenerbahçe Kulübü’ne transfer olan sporcu, Polonya’da gerçekleşecek organizasyonda 12. sınıf öğrencisi olduğu Yüksekçıta Koleji adına boy gösterecek. 

2014’te 2,16’lık açık saha rekoru kıran bir yıl sonra 2,12 ile salonda yıldızlar Türkiye rekorunu ele geçiren Alperen Acet aynı yıl Çin’de yapılan okul sporları müsabakalarında da Dünya Şampiyonu ünvanını elde etmişti. Kolombiya’daki şampiyonada dünya 4’ncülüğü elde eden sporcu Avrupa Şampiyon Kulüpleri Kupası’nda da Avrupa Şampiyonu olarak tüm Türkiye’nin göğsünü kabartmıştı.
Kendisi de Denizli adına uzun yıllar müsabakalarda boy göstermiş eski milli atlet Cavit Ceylan’ın çalıştırdığı Alperen Acet, tüm ısrarlara rağmen Denizli dışında yaşamayı kabul etmemiş, eğitim hayatını Yüksekçıta Koleji’nde sürdürme kararı almıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız