REKLAMI GEÇ

Görsel dikkatleri gelişiyor

Görsel dikkatleri gelişiyor

Yüksekçıta Okulları Anaokulu’nda miniklerin el ve göz koordinasyonları ile görsel dikkatlerinin gelişmesi amacıyla farklı yöntemler uygulanıyor. Öğrenciler, oyun ortamında geleceklerine şekil verecek özelliklerini yeniden şekillendiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2015 Pazartesi, 17:24

Yüksekçıta Okulları Anaokulu, minik öğrencilerini ilköğretime en iyi şekilde hazırlamak amacıyla bilimsel metotları kullanıyor. El ve göz koordinasyonları ile görsel dikkatlerinin geliştirilmesine yönelik uygulanan yöntemler, miniklere hem eğlenceli zaman geçirtiyor, hem de geleceğe hazırlıyor.

yuksekcita_anaokulu_ic

Uygulanan yöntemler ve amaçlarına ilişkin bilgi veren Yüksekçıta Okulları Anaokulu bölümü yöneticileri el-göz koordinasyonu çalışmalarının amacının resim yapmak, yazı yazmak ve çizmek için gerekli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

yuksekcita_anaokulu_icc

“Bu beceri öğrencide bilek hakimiyeti, parmakların kullanımı, elin sayfa üzerindeki esnekliği, kalem tutma becerisi, bedenini koordineli olarak kullanma ve denge duygusunun gelişmesiyle ilerleme gösterir. Görsel dikkat gerektiren çalışmalarda konu bütünlüğünden uzaklaşmadan, detayları görebilme becerisidir. Geometrik şekillerle işlem yapabilmeyi içerir. Geometrik şekilleri iki boyutlu ve üç boyutlu değişimlerine göre karıştırmadan algılayabilme, ortak özellikleri olan farklı şekilleri büyüklük, renk, şekil kavramlarını kullanarak ayırt edebilme becerisidir.”

yuksekcita_anaokulu_iccc

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız