REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta şarkılarla karşıladı

Yüksekçıta şarkılarla karşıladı

“Okula Uyum Programı” dolayısıyla 2014-2015 eğitim-öğretim yılına bir hafta erken giren okullardan biri de Yüksekçıta Koleji. Anaokulu, ilk ve ortaokula yeni başlayan öğrencileri, şarkılarla karşılayan Yüksekçıta Koleji’nde velilere yönelik eğitim semineri de düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2014 Salı, 16:57

Denizli’de 2007 yılında dershane olarak eğitim hayatına başlayan ve 2013 yılında taşındıkları Şirinköy Kampüsünde, ilk ve ortaokul ile Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak eğitim-öğretim hayatına devam eden Yüksekçıta Koleji, “Okula Uyum Programı” ile ders zilini bir hafta erken çalan okullardan biri.

Anaokulu, ilkokul ve ortaokul birinci sınıf öğrencileri için 2014-2015 Eğitim-öğretim yılı uyum haftası kapsamında okula yeni başlayan öğrenci ve velileri, çocukların sevdiği okul şarkılarıyla karşılayan Yüksekçıta Koleji, velileri de unutmadı.

Sınıf öğretmenlerinden Saide Güven ve Afife Köseoğlu Yolmaz, öğrencilerle sınıflarında tanışırken, velilerin heyecan ve kaygılarını paylaşmak için Psikolog Arzu Kızıldağ “Çocuğum Okula Başlıyor” konulu seminer verdi.

Seminer sonrası sınıflara giren veliler, öğrencilerle sınıflarında buluştu. Aileler ile yapılan fotoğraf çekiminin ardından uyum haftasının ilk gününü tamamlayan Yüksekçıta Koleji, 5. Sınıf öğrencileri için de “Tanışma Balonları” hazırladı.

Ortaokul Müdürü Seçil Güleryüz ve Branş öğretmenleri rehberliğinde öğrenciler, okulu gezerek tanımaya çalıştı. Daha sonra Sosyal Bilgiler öğretmeni Halis Can ile Türkiye Haritası üzerinde “Bu Yaz Neredeydik?” çalışması yapıldı.

denizli-yuksekcita-uyum-haftasi-ic

MİNİKLER OLDUKÇA HEYECANLI İDİ
Yüksekçıta Anaokulu, 2014-2015 eğitim-öğretim yılına büyük bir heyecanla hazırlandı.
1 Eylül-19 Eylül tarihlerini uyum haftası olarak belirleyen Yüksekçıta Anaokulu’nun minik öğrencileri ilk gün, tanışma oyunları oynadı.

Müzik öğretmeni Vedat Erdem Emek ve Yasemen Yakar Ismık ile Resim öğretmeni Nazan Aktaş’ın hazırladığı eğlenceli aktivitelerle çocuklar ilk günlerini tamamladı.

Yorumlar

Tuncer Tunçbilek   -  Bağlantı 10 Eylül 2014, 08:46

Denizli’mizin güzide okulu Yüksekçıta kollejlerinin başta yönetimi, öğretmenieri ve öğrencilerine 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diler, şimdiden başarılarını kutlarım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız