REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta Okulları’ndan iyiliğe davet

Yüksekçıta Okulları’ndan iyiliğe davet

Öğrencilerine sağladığı akademik eğitimlerin yanında iyi birey olma yolarına ışık tutan Yüksekçıta Okulları, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. Yüksekçıta Kampüsü’nde kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenlenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2019 Pazartesi, 15:09

Yüksekçıta Okulları, eğitimde ezber bozan başarılarını sosyal sorumluluk projeleriyle de taçlandırıyor. Öğrencilerine akademik başarılarını artıracak özel bir eğitim veren Yüksekçıta Okulları, onların başarılı birer öğrenci kadar iyi birer insan olmaları için de yollarına ışık tutmaya devam ediyor.

Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan, dezavantajlı öğrencilerin fırsat eşitsizliğini ortadan kaldıracak projeler geliştiren Yüksekçıta Okulları yönetimi, anlamlı bir projeye daha imza atıyor.

KÖK HÜCRE VE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
Yüksekçıta Okulları, Kızılay ile işbirliği yaparak, lösemi hastası çocukların umudunu artıracak bir kampanya düzenliyor. 4 Mayıs Cumartesi günü Yüksekçıta Kampüsü’nde “Kan ve umut ol” sloganıyla kök hücre ve kan bağışı kampanyası gerçekleştirilecek.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA YOL ARKADAŞI OLUN
Kampanya ile ilgili bilgi veren Yüksekçıta Okulları yönetimi, “kan ve umut ol” diyerek yola çıktıklarını ve umudun var olduğuna inandıklarını hatırlattı, “Belki de lösemi olmuş bir çocuk masallarına ve oyunlarına ya da bir genç geleceği için kurduğu hayallerine sizin sayenizde veda etmeyecek. Şimdi paylaşmanın en içten hali için onların size ihtiyacı var. Yüksekçıta Okulları ve Kızılay iş birliği ile lösemili tüm çocukların iyileşmesinde onlara yol arkadaşı olmak için ‘Kök Hücre ve Kan Bağışı’ projemizde sizlerle birlikte olmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız