REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta Okulları’ndan yeni döneme renkli giriş

Yüksekçıta Okulları’ndan yeni döneme renkli giriş

Yüksekçıta Okulları’nda 2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemi, renkli görüntülerin yer aldığı tören ile başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2019 Pazartesi, 15:52

Yüksekçıta Okulları’nda 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılına başlamanın coşkusu yaşandı.

Velilerin de yoğun katılım gösterdiği açılış töreni renkli anlara sahne oldu.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Yüksekçıta Okulları Kurucu Müdürü İnci Emek yaptı.

Okulların, çocuk ve gençlerin çok yönlü yetişmeleri açısından uygun imkânları sağlayan, genç beyinlere bilgiyi, insanlığa saygıyı, ülkesini ve milletini sevmeyi, onuru ve bağımsızlığı öğreten kurumlar olduğunu belirten Emek, aile ve okulun, çocuğun yaşamındaki vazgeçilmez iki ana unsur olduğun kaydetti.

Velilere seslenen Emek, “Bizlere emanet ettiğiniz evlatlarınızı; kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü, yaşamı seven, Atatürk’ün bize bıraktığı değrleri yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak yetiştirmeyi Yüksekçıta Okulları olarak amaç edindik” dedi.

Konuşmasında öğrencilerine ayrı bir parantez açan İnce Emek, “Bugün bir yaş daha büyümüş, bir yaş daha olgunlaşmış bireyler olarak yeni kararlar almak için iyi bir gün, bu fırsatı kaçırmamanızı dilerim. Kendinize düzgün bir yol çizin, başkalarının hayallerine göre değil kendi hayallerinize, yapabildiklerinize ve yapmak istediklerinize göre hareket edin. Ama bundan önce kendinizi tanımaya gayret edin. Eğitim anlayışıyla fark yaratan bir okuldasınız, bu farkı fırsata dönüştürerek fikir ve düşüncelerinizle okul yaşamınızın her alanında etkin rol alın, ancak böyle çok sesli ve demokratik ortamımızı koruyabileceğimizi unutmayın. Ulu Önder Atatürk, ‘Bütün umudum gençliktedir’ derken bu yolda sizlere ve geleceğe olan ümidini de dile getirmiştir. İnanıyorum ki sizler de bu umudu ve güveni boşa çıkarmayacak, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız” dedi.

İlkokul öğrencilerinin “İlköğretim Haftası” ile ilgili hazırladıkları şiirlerin okunmasıyla Yüksekçıta Okulları’nda coşku daha da arttı.

Renkli görüntülerin yaşandığı tören, kortej yürüyüşü ile tamamlandı.

Kortej yürüyüşünün ardından 2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemin ilk ders zili çaldı, öğrenciler ve öğretmenleri ders başı yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız