REKLAMI GEÇ

7. Tasarım Yarışması’nın katalog çekimleri Yapıldı

7. Tasarım Yarışması’nın katalog çekimleri Yapıldı

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) bu yıl 7.sini gerçekleştireceği “Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması”nın finaline hazırlanıyor. Mankenler, genel fitting çalışmasına katıldı, katalog çekimlerinde Denizli için poz verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2019 Salı, 14:38

Denizli İhracatçılar Birliği’nin, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Ticaret Bakanlığı’nın desteğiyle bu yıl 7.sini gerçekleştireceği “Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması” için geri sayım başladı.

Yoğun bir temponun ardından hazırlanan kıyafetler üzerinde son rötuşlar yapılıyor. Yarışma koreografisi Uğurkan Erez koordinasyonunda İstanbul’da defile mankenlerinin sunumuyla genel fitting düzenlendi, kıyafetlere son şekli verildi.

Yarışma finalistleri, atölye çalışmalarının ardından tasarımlarını en iyi şekilde ürüne dönüştürerek final gecesine hazırladıkları tasarımlarını, mankenler üzerinde inceleme fırsatı buldu.

Genel fitting çalışmalarının yanı sıra gerçekleştirilen katalog çekimleri, gün boyunca devam etti. Çekimlerde, yarışmanın Kreative Direktörü koreograf Uğurkan Erez, yarışma moderatörü Meryem İmre gözetiminde mankenler Neslişah Yılmaz, Ozanhan Kayaoğlu ve Salih Yılmaz Denizli için poz verdi.

DENİB Tasarım Yarışması Komitesi Başkanı Mukaddes Başkaya, DENİB Tasarım Yarışması sorumlusu Şube Müdürü Şadiye Baykent, Outwork yetkilileri ve ekibi ile yarışma finalistleri de katalog çekimlerinde yer aldı.

Bu yıl “Doğaya Dokunuş” temasıyla düzenlenen yarışmanın defile ve ödül töreni, 1 Kasım 2019’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı