REKLAMI GEÇ

 “Bir nedenin olsun, güçlü olsun”

 “Bir nedenin olsun, güçlü olsun”

DENİB Akademi eğitim çalışmalarını sürdürüyor. İzgören Akademi’den Okan Okçu’nun konuşmacı olarak katıldığı programda, iş, aile ve sosyal hayatta mutlu ve başarılı olmanın formülleri anlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2019 Perşembe, 09:36

DENİB Akademi tarafından organize edilen ve Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yapılan programa, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DENİB Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, DENİB Yönetim Kurulu Üyeleri Pelin Şensöz, Süreyya Çalışkan, Cüneyt Demirkan ile Denetim Kurulu Üyesi Bekir Serdar Mutlubaş’ın yanı sıra, DENİB’e üye firmalardan temsilciler, diğer kurumlarda görev yapan kişiler ve öğrenciler katılım sağladı.

Programın açılış konuşmasında eğitime çok önem verdiklerini söyleyen DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, yapılan çalışmalarla DENİB Akademiye gösterilen ilginin her geen gün büyüdüğünü dile getirdi. Memişoğlu programa katılanlara da teşekkür etti.

Bir Nedenin Olsun, Güçlü Olsun, Yolunu Kendin Bulursun…
İzgören Akademi’den Gökhan Okçu iş hayatında, aile hayatında ve sosyal hayatta mutlu ve başarılı olabilmenin formüllerini “Bir nedenin olsun, güçlü olsun, yolunu kendin bulursun” temasıyla sundu ve yaşanmış anılardan örnekler verdi. Hedefe ulaşmak için basit olmanın, sürekli olmanın, orada olmanın ve neden orada olduğunun farkında olmanın öneminin anlatıldığı programda, mutluluk ve başarı için nedenler oluşturmanın önemine değinildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı