REKLAMI GEÇ

Büyük defilede geri sayım

Büyük defilede geri sayım

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın final gecesi 27 Kasım 2015 Cuma günü saat 19.00’da Anemon Otel’de gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2015 Perşembe, 18:03

Başvuruların kabul edilmesi, değerlendirilmesi ile hazırlık ve organizasyon aşamalarının yaklaşık bir yıllık bir zaman dilimine yayıldığı yarışmada sona gelindi. Çok sayıda katılımcının tasarımlarını gönderdiği yarışmada, finalistlerin belirlenmesinin ardından, yoğun bir tempoda gerçekleşen atölye ve fitting çalışmalarında kıyafetler son halini aldı.

Yarışmacılar heyecanla tasarımlarını hazırlarken, bir taraftan da final akşamının organizasyonuna yönelik titiz bir çalışma devam ettiriliyor. Gelinen aşamada organizasyona ilişkin tüm detaylar hazır ve önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da, DENİB Ev ve Plaj Giyimi Yarışmasının final programında Denizli’yi güzel bir akşam bekliyor.

ÜNLÜ İSİMLER PODYUMA ÇIKACAK
Tasarım Yarışmasında finalistlerin hazırladığı kıyafetleri, podyumda ünlü mankenler taşıyacak. 27 Kasım’ da Denizli’de olacak mankenler arasında Didem Soydan, Ebru Öztürk, Ece Begüm Yücetan, Gizem Bölük, Tuğçe Sak gibi tanınmış isimler yer alıyor. Diğer taraftan Keremcem ve Çağla Şikel gibi ünlü isimler de podyuma çıkacak mankenler arasında. Yarışmanın sunuculuğunu ise Oylum Talu yapacak.

JÜRİ ÜYELERİ TİTİZ BİR ÇALIŞMA YAPTI
Rönesans Ajans Akif Örük organizasyonunda düzenlenecek yarışmada, 10 finalist arasından dereceye girecek olanları belirleyecek Jüri ise Üniversite- Özel Sektör Moda Tasarım Dünyasının ünlü isimlerinden oluşacak. Bu isimler arasında Yeditepe Üniversitesi Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sedefhan Oğuz, Nişantaşı Ün. Sanat ve Tasarım Fakül. Dekan Yrd. Ayşe Gamze Öngen, Uluslararası Moda Tasarımcısı Atıl Kutoğlu, Moda Tasarımcısı Emre Erdemoğlu, Organik Moda Tasarımcısı Nejla Güvenç, Loft Görsel İletişim Uzmanı Erdal Güvenç, Klass Magazin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Muammer Kapucuoğlu, Stil Danışmanı Ümit Temurçin, Blogger Duygu Şenyürek yer alıyor. Jüri Üyeleri arasında DENİB Tasarım Komitesi Başkanı Murat Tosunoğlu ile Tasarım Komitesi Üyesi ve DETGİS Başkanı İsa Dal’ da bulunacak. Yarışmanın Creative direktörlüğünü ise Simay Bülbül tarafından gerçekleştiriliyor.

Yarışma ve final gecesi ile ilgili değerlendirmeler yapan DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, sona yaklaştıkça, DENİB ailesi olarak yarışma heyecanını iyiden iyiye hissetmeye başladıklarını söyledi.

Kocasert, “4. yarışmayı düzenliyor olmamız bizim için gerçekten önemli. 2015’teyiz ve yine ilk günkü heyecanımızla tasarım yarışmamızın hazırlıklarını tamamladık. DENİB Ev ve Plaj Giyimi Yarışması ile kentimize, hazır giyim sektörüne ve tasarım dünyasına farklı bir renk getirdiğimizi düşünüyoruz. Bu yarışma ile hem tekstil sektöründe moda ve tasarım ile gelen katma değerin altını çizmeyi, hem de yetenekli tasarımcılara fırsat tanımayı hedefliyoruz” dedi.

DENİB 4. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışmasının final programına, Denizli’den ve Denizli dışından çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı