REKLAMI GEÇ

DENİB AKADEMİ’de fark yaratmayı öğrendiler

DENİB AKADEMİ’de fark yaratmayı öğrendiler

DENİB AKADEMİ, “Profesyonel Satış Teknikleri Eğitimi”ni 12 Mart 2020 tarihinde Denizli İhracatçılar Birliği’nde düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2020 Cuma, 17:51

Dr. Barbaros Kon tarafından verilen eğitimde, değişim yüzyılında değişen trendleri, müşteri kimdir, ne ister, müşteri beklentileri, hizmet kalitesi, markalaşmış müşteri deneyimi, satışa giriş, kişisel imaj, kişisel marka olmak, müşterilerde güven uyandırma, dostluk ilkesi, müşterinin özdeğerini yükseltme, fiyat direnciyle başa çıkararak fiyat itirazlarının karşılanması, satışta ve marka olmada basit olma ile liderin zıttı olma gibi konu başlıkları ele alındı.

Eğitmen Barbaros Kon, satışın asıl amacının, şirket için en değerli müşteriyi bulmak ve bu müşteriye sonsuza dek elinde tutacakmış gibi davranmak olduğunu belirterek, bunların doğal sonucu olarak şirketin para kazandığını ve kar elde ettiğini anlattı.

Kon, “Kendilerine ve başkalarına olumlu tavırlar sergileyenler genellikle mükemmel satıcı olurlar. Tecrübeler ve araştırmalar gösteriyor ki; farkındalığı olanlar kendilerinin farklı olduklarını bilirler. Farklı olduklarını bilenler fayda yaratabilirler. Fayda yaratabilenler fark yaratabilirler. Fark yaratabilenler fırsatları değerlendirebilirler ve ancak fırsatları değerlendirebilenler finale koşabilirler. Bu nedenle satış alanında başardığınız her şeyin %80’i dünyayla ilişkinizde kendinizi nasıl düşündüğünüz ve hissettiğinizin kalitesiyle belirlenir” dedi.

Eğitim, soru cevap bölümüyle tamamlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı