REKLAMI GEÇ

DENİB Akademi’den verimlilik izleme eğitimi

DENİB Akademi’den verimlilik izleme eğitimi

DENİB ile TİM-TEB Girişim Evi işbirliği ile organize edilen “Şirketlerde Verimlilik İzleme ve Geliştirme Uygulamaları Eğitimi” yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2019 Çarşamba, 11:01

DENİB Akademi eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Son yapılan eğitim çalışmasında “Şirketlerde Verimlilik İzleme ve Geliştirme Uygulamaları Eğitimi konusu işlendi. TİM- TEB Girişim Evi’nden Çağrı Çilingir tarafından gerçekleştirilen, verimlilik ve katma değer yaratmanın önemine vurgu yapılan eğitimde; batık maliyet yönetimi, hedefe dönük fiyatlama yöntemi, sabit gider yönetimi, fire yönetimi, yatırım yönetimi, satış yönetimi gibi alanlarda sağlanacak verimlilik artışının işletmeye sağlayacağı katkılar üzerinde duruldu.

Eğitmen Çağrı Çilingir; verimlilik izleme ve verimliliği artırma süreçlerinin şirketleri çok yakından ilgilendirdiğini belirterek, “İşletmeler; sektörel daralmalar, hammadde fiyatlarındaki yaşanan artışlar, girdi maliyetlerinin yükselmesi, rekabet baskısının yoğunlaşması gibi birçok farklı değişkenden dolayı yeterli büyümeyi sağlamakta güçlük çekebiliyor. Hatta bu değişkenlerin sonucunda ticari yaşamını devam ettirmekte zorlanan firmalar olduğuna da şahit olabiliyoruz. Dışsal faktörlerin etkileri karşısında işletmelerin rekabet avantajı elde edebilmeleri için şirket içi verim kayıplarını azaltmaları ve randımanı yüksek faaliyet modeline geçmeleri gerekiyor” dedi.

DENİB Akademi eğitimlerine “Satış Yönetiminde Verimlilik ve Karlılık Yaratan Analizler ile İş Modelleri Eğitimi” ile devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı