REKLAMI GEÇ

DENİB Başkanı Kocasert Heimtextil’i değerlendirdi

DENİB Başkanı Kocasert Heimtextil’i değerlendirdi

Dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan Heimtextil geride kaldı. TİM Başkan Vekili, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Denizlili firmaların önemli kazanımlarla döndüğü fuarı değerlendirdi. Kocasert, birliğe bağlı 68 firmanın fuarda stant açtığını ve büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2017 Çarşamba, 10:34

Dünya’nın en büyük ev tekstili fuarı olan Heimtextil Frankfurt Fuarı tamamlandı. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, bu önemli organizasyonu değerlendirdi.

Heimtextil/Frankfurt’tan memnun olarak döndüklerini belirten Kocasert, “70’in üzerinde ülkeden yaklaşık 2900 standın açıldığı, 70.000’den fazla kişinin ziyaret ettiği Heimtextil Frankfurt Fuarı’na aynı zamanda uluslararası bir ev tekstili kongresi ve forum gözü ile de bakmak mümkün. Çünkü bu fuarı, ticaret amacıyla gelenlerin yanı sıra, dünyanın dört bir tarafından tasarımcılar, stilistler, medya mensupları ve öğrenciler de takip ediyor. Önümüzdeki döneme ait trendler burada belirleniyor. Havlu, bornoz, nevresim, perde, döşemelik, duvar kağıdı, yatak, yorgan, masa üstü tekstillerinin yanı sıra teknoloji ve tasarım ürünlerinin sergilendiği fuarda, aynı zamanda birçok seminer de gerçekleştiriliyor. Bu anlamda Heimtextil, ticari fuar olmanın ötesinde de anlamlar taşıyor” dedi.

YENİ YILIN İLK FUARINDA DENİZLİ DAMGASI
Heimtextil Fuarı’nda Türk firmaları tarafından 245 stant açıldığını belirten Kocasert, Denizli İhracatçılar Birliği’ne üye firmaların ise toplam 68 stantla Heimtextil Fuarı’na katılım sağladıklarını kaydetti.

Fuarda DENİB olarak, geçtiğimiz senenin ardından bu sene de “Turkish Towels” markasıyla Turquality Projesi kapsamında katılımcı olarak yer aldıklarını dile getiren Kocasert, “Türk havlusunun tanıtımı gerçekleştirildi. Denizli firmalarının yer aldığı 8.0 ve 9.0 nolu hollerin birleştiği ana geçiş noktasında açılan DENİB TURKISH TOWELS LOUNGE ile fuara katılan ziyaretçiler bilgilendirilerek yönlendirme yapıldı. Aynı zamanda, ziyaretçi olarak fuara katılan DENİB üyelerinin, bu mekanda müşterileriyle görüşme ve toplantı yapmaları imkânı sağlandı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı