REKLAMI GEÇ

DENİB finalistleri belirlendi

DENİB finalistleri belirlendi

Bu yıl 6.sı düzenlenecek olan DENİB Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın final öncesi son aşaması yapıldı. 15 adayın katıldığı son mülakat tamamlandı, finalde boy gösterecek 10 finalist belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2017 Pazartesi, 15:30

DENİB Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması Finalist Bilgilendirme ve Mülakat Toplantısı Denizli İhracatçılar Birliği’nde yapıldı.

TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DENİB Tasarım Yarışması Komitesi Başkanı Murat Tosunoğlu, DENİB Tasarım Yarışması Komitesi üyeleri Serdar Mutlubaş ve İsa Dal, Yarışmanın Kreativ Direktörü Özlem Kaya ilee Yarışma koçu Mukaddes Başkaya 15 finalist ile birebir mülakat yaptı, çizimleri inceledi, zorlu bir değerlendirmenin ardından 10 finalisti belirledi.

Değerlendirmenin tamamlanmasının ardından finale kalan isimler Gülhan Ateş, Nisa Nur Şükran Hapil, Abdul Cihad Sünbül, Melike Dolan, Süleyman Emir Kırmızı, Melike Güral, Fizem Kiracı, Berfin Şahin, Şilan Göker ve İpek Aslanboy oldu.

3D-REAMS temasıyla düzenlenen yarışmaya ilişkin bundan sonraki süreçte, Kasım ayında başlayacak ve Ocak ayına kadar sürecek atölye çalışmaları yapılacak, 27 Ocak 2017 tarihinde da genel fitting ve katalog çekimi gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı