REKLAMI GEÇ

DENİB Tasarım Yarışması’nın lansmanı yapıldı

DENİB Tasarım Yarışması’nın lansmanı yapıldı

Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB), Türkiye’de markalaşmaya dikkat çekmek, sektöre genç ve yaratıcı tasarımcılar kazandırmak amacıyla düzenleyeceği 4. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın hazırlıkları sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2015 Cuma, 17:38

Bu yıl “rüya ve düşler” temasıyla düzenlenecek 4. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın lansmanı DENİB’de yapıldı. Lansmanda yarışmanın önemine dikkat çeken TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, “Yarışma ile her yıl dikkatleri biraz daha fazla üzerimize çekiyoruz. Ülkemizde tekstil sektörünün önemli bir şehri olan Denizli’de bu işi bir görev olarak kabul etmiş durumdayız ve şehrimizin tanıtımına da büyük katkı sağladığımız kanaatindeyim. 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedeflerimize ulaşmak için olmazsa olmazımız markalaşma ve inovasyonun önemine dikkat çekmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Tasarım Yarışması Komite Başkanı Murat Tosunoğlu da, yarışmayı geleneksel hale getirmek üzere yola çıktıklarını belirterek, “Bugün bunu başardığımızı söylemek yanlış olmaz. Bu yıl temamızda da bahsettiğimiz gibi rüya ve ya düş gibi bir yarışmaya ev sahipliği yapacağız. Ümit ediyoruz ki, yarışmamıza katılan genç tasarımcılarımıza da gelecekleri adına birikimler katıyor ve onların yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı oluruz” diye konuştu.

Rönesans Ajans’ın sahibi ve yarışmanın organizatörü Akif Örük ise, DENİB bu yolculuğa kendileriyle başladığını, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek yarışma için bu konseptte Türkiye’de ilke imza atacak bir sahne hazırlayacaklarını söyledi.

DENİB 4. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’na katılmak isteyen yarışmacılar için son başvuru tarihi 29 Mayıs 2015 olarak açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı