REKLAMI GEÇ

DENİB üyeleri çalıştayda bir araya geldi

DENİB üyeleri çalıştayda bir araya geldi

Denizli İhracatçılar Birliği, ihracatın artırılması ve ihracatçı sektörlerin güçlendirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. DENİB üyeleri için son yapılan çalışmada farklı sektörlerde çalıştay düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2019 Perşembe, 17:53

Denizli İhracatçılar Birliği üyelerinin ihracatını artırabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. DENİB son yapılan çalışma ile farklı sektörleri bir araya getirdi ve çalıştay düzenledi. Makine ve aksamları, gıda, tekstil/konfeksiyon, kablo, bakır tel ve doğal taş sektörlerine yönelik gerçekleştirilen çalıştaylarda ilgili sektörlerin mevcut durum analizi ve yurt dışı piyasalardaki rekabetçiliğini etkileyebilecek değişkenler üzerinde duruldu.

HEDEF SEKTÖRÜ GÜÇLENDİRMEK
Konuyla ilgili değerlendirme yapan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, çalıştaylara olan katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulmasının önemine değindi. Başkan Memişoğlu, “Eylül ayında, farklı sektörlere yönelik çalıştaylar düzenledik. Bilindiği gibi, ilimiz ülkemiz ihracatının güçlü aktörlerinden biri. İhracat rakamlarının artışına paralel olarak, yeni ihracatçılar kazanmak ve ihracatçı sektörlerimizi daha da güçlendirmek en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Yoğun bir katılımla gerçekleşen çalıştaylarda sektörlerin hem mevcut durumu hem de uluslararası piyasalardaki konumu değerlendirildi. Çeşitli sektörlerde yer alan ihracatçılarımızın görüşleri bizim için elbette çok değerli ve gelecek planlamalarımız açısından son derece önemli. Önümüzdeki dönemlerde de farklı çalıştaylar ve etkinlikler organize ederek üyelerimizle bir araya gelmeyi sürdüreceğiz.” Dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı