REKLAMI GEÇ

DENİB’de 70 kişi katılım belgesini aldı

DENİB’de 70 kişi katılım belgesini aldı

Denizli İhracatçılar Birliği “Denizli’nin E-Ticaret ve Online Pazarlardaki Performans Yolculuğu Eğitim Programı” çerçevesindeki eğitim programını tamamladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mart 2019 Pazartesi, 13:44

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), T.C. Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen, toplamda 60 saat ve 10 gün süren eğitim programları tamamladı.

İki ayrı grubun yer aldığı eğitimlerde katılımcılara eğitmen Kozan Demircan tarafından marka vaadini ve kurumsal tanıtım malzemelerini doğru oluşturma ve geliştirme, marka konumlandırma, e-ticaret, dijital pazarlama, online pazarlama teknikleri, B2B portalları ve kullanımı konu başlıklarında eğitim verildi.

Proje kapsamında toplam 70 katılımcı, eğitimlerini büyük bir özveri ve başarıyla tamamladı. Kuruyemiş, yaş meyve-sebze, dondurulmuş gıda, demir, çelik, tekstil, kablo, mermer, tarım, lojistik, elektronik, yazılım ve enerji gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katılım belgeleri, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu ile Dijital Dönüşüm Lideri ve Akademisyen Kozan Demircan tarafından verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı