REKLAMI GEÇ

DENİB’den ihracatçı firma yöneticilerine inovasyon eğitimi

DENİB’den ihracatçı firma yöneticilerine inovasyon eğitimi

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle kentte ihracat yapan 20 firmanın yöneticilerine inovasyon ve kurum içi girişimcilik eğitimi verildi. Beş günlük eğitimi tamamlayanlar, sertifikalarını aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2016 Pazartesi, 16:41

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
DENİB, ihracat yapan firmaların yenilikçilik bakışını geliştirmek için Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle Denizli İnovasyon Stratejisini Oluşturuyor isimli eğitim programı düzenledi. Denizli İhracatçılar Birliği’nde verilen 5 günlük eğitime ihracat yapan 20 firmamın yöneticileri katıldı. Eğitimde katılımcılara inovasyon ve kurum içi girişimcilik konularında detaylı eğitim verildi.

Eğitimde fikir bulma, yalın iş modeli, minimum geçerli ürün, müşteri doğrulama teknikleri ele alındı. Mehmet Emre Özek ve Yavuz Çingitaş tarafından verilen eğitimin son gününde yatırımcı sunumları yapılarak en başarılı proje seçildi. Eğitimi tamamlayan kursiyerlere törenle sertifikaları verildi.

Sertifikaları veren DENİB Başkan Vekili İbrahim Uzunoğlu, Denizli’den dünyaya ihracat yapan firmalarda inovasyon kültürünü geliştirmek ve kurum içinde girişimciliği sağlamak için düzenledikleri eğitim programına ilgi gösterilmesinden mutlu olduklarını söyledi ve katılımcıları kutladı.

denizli-denib-inovasyon-egitimi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı