REKLAMI GEÇ

DENİB’den KOBİ’lere ihracat eğitimi

DENİB’den KOBİ’lere ihracat eğitimi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) işbirliğiyle KOBİ’lere yönelik ihracat eğitimi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2020 Çarşamba, 12:17

Denizli İhracatçılar Birliği’nde gerçekleştirilen eğitimde Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi, KOSGEB, Eximbank, TOSYÖV ve Kredi Garanti Fonu’ndan alanında yetkili isimler, nasıl ihracatçı olunacağı, ihracata ilişkin desteklerden nasıl yararlanılabileceği ve ihracatın finansmanı gibi konularda bilgiler aktardı.

Etkinliğe katılan TİM Strateji, İnovasyon ve Girişimcilik Şube Müdürü Kübra Ulutaş, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin ihracatı artırmak ve ihracata teşvik etmek amacıyla yürüttüğü çalışmaları anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Eğitimin ilk gününde, İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü Başkanı Vekili ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Figen Yıldırım, “İhracatın Temelleri ve İhracatta Pazarlama Stratejileri”, Denizli KOSGEB İl Müdürü Aziz Acar, “İhracat Odaklı KOSGEB Destek Programları, Proje Hazırlama ve Kılavuz Eğitimi”, TOSYÖV eğitmeni Cüneyt Örkmez, “KOBİ Destekleri ve İhracatta Dijitalleşme” konularında güncel bilgiler aktardı.

Programın ikinci gününde ise, Ticaret Bakanlığı ihracatı Geliştirme Uzmanı Gözde Eroğlu tarafından, “İhracat Destek Programları” ile ilgili konulardaki sunumunun ardından, Türk Eximbank Denizli Şubesi’nden Müdür Yardımcı Vekili Muhammet Afşar, “İhracatın Finansmanı ve İhracat Kredileri ve Kredi Garanti Fonu Denizli Şubesi Yöneticisi Serkan Uzun ise, “İhracatta Yönelik Kredi, Garanti ve Sigorta Programları ve Kefalet Uygulamaları ile İhracatın Finansmanında KGF Destekleri” konularında güncel bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı