REKLAMI GEÇ

DENİB’den Rusya’da tanıtım atağı

DENİB’den Rusya’da tanıtım atağı

Denizli İhracatçılar Birliği, “Turkish Towels” markasını Heimtextil Rusya Fuarı’nda tanıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2019 Salı, 15:01

DENİB’in Turkish Towels standı, Rusya’da da ilgi odağı oldu. Ziyaretçiler bornoz giyerek fotoğraf çektirdi, fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak tanıtıma katkı sağladı.

Fuarla ilgili bilgi veren DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Rusya’nın büyük bir coğrafyaya yayılmasının ve Türkiye ile olan ticaret hacminin önemine değindi.

Memişoğlu, “Denizli İhracatçılar Birliği, Türk havlusunun tanıtımlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta; ABD’de düzenlenen Global Home Show kapsamında Titans & Trailblazers etkinliğine sponsor olmuştuk. Aynı zamanda Dubai’de düzenlenen Hotel Show ve Moskova’da gerçekleştirilen Heimtextil Fuarı’nda yerimizi aldık” dedi.

Rusya’nın 150 milyonluk nüfusuyla önemli bir hedef pazar konumunda olduğunu belirten Memişoğlu, “Rusya’ya komşu olan Türki Cumhuriyetleri’ni de ele aldığımızda bölgenin toplam nüfusunun çok daha üst noktalara ulaştığını görüyoruz. Heimtextil Rusya Fuarı’na bu yıl ilk kez katıldık. Heimtextil Rusya Fuarı, bölge için güçlü bir fuar niteliğinde. Rus pazarının büyüklüğünü ve potansiyelini düşündüğümüzde, önümüzdeki yıllarda ülkemizin fuarda daha yüksek katılımcı sayısıyla temsil edilmesinin ihracatımızı olumlu etkileyeceği kanaatindeyim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı