REKLAMI GEÇ

Adnan Yıldırım Eximbank kredilerini anlatmak üzere Denizli’ye geliyor

Adnan Yıldırım Eximbank kredilerini anlatmak üzere Denizli’ye geliyor

Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım yarın (Cuma) Denizli’ye geliyor. Denizli İhracatçılar Birliği ile ortaklaşa gerçekleştirilecek toplantıya katılacak olan Yıldırım, Eximbank kredilerini ve sağladığı imkanları anlatacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2017 Perşembe, 13:30

Kısa süre önce Denizli’de şubesini açan Türk Eximbank, iş dünyasına katkı sağlamaya devam ediyor. Denizli İhracatçılar Birliği’nde (DENİB) “Türk Eximbank kredileri ve sigorta fonları” konulu toplantı gerçekleştirilecek.

Toplantıya Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım da katılarak, iş dünyasının önemli isimlerine bilgiler verecek. Denizli İhracatçılar Birliği, Raşit Güntaş Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek toplantı saat 09.00’da başlayacak ve 12.00’a kadar sürecek.

Toplantıda kredi programlarını Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım ile Türk Eximbank Ege Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Yıldırım anlatacak. Türk Eximbank Operasyon ve Raporlama Müdür Yardımcısı Zeynep Kandiyeli ise sigorta programları hakkında bilgiler verecek.

İŞ DÜNYASINA KATILIM ÇAĞRISI
Türkiye ihracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, Eximbank imkanlarından yararlanmak isteyenler için toplantının büyük önem taşıdığını belirterek, iş dünyasına katılım çağrısı yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı