REKLAMI GEÇ

Genç mucitler şaşırttı

Genç mucitler şaşırttı

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından gerçekleştirilen “Genç Mucitler Aranıyor” İnovatif Fikirler Yarışması’nın tanıtımı için Forum Çamlık’ta açılan stant büyük ilgi gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2017 Pazartesi, 15:55

Sürpriz bir şekilde tüm AVM’yi dolaşan gençlerin HipHop dansı ile başlayan Flash Mob gösterisi alış veriş merkezinde bulunanların beğeni dolu bakışları arasında çocukların hep birlikte yaptıkları dans ile devam ederek ilgi odağı haline geldi.

Alışveriş merkezindeki vatandaşlar, kendilerini dans eden öğrencilerin içinde bularak kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Etkinlik sonunda ellerinde Türk Bayrakları ve DENİB flamalarıyla söylenen şarkıya AVM içindeki vatandaşlar da eşlik etti.
Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, etkinlik ile ilgili bilgi verdi.

Kocasert, “Denizli İhracatçılar Birliği olarak gerçekten gençliğe çok güveniyoruz. Geleceğimizin onlara emanet edildiğini biliyoruz ve büyük bir potansiyeli içlerinde barındırdıklarına sonuna kadar inanıyoruz. Türkiye İhracatçılar Meclisinin en önemli önceliklerinde biri İnovasyon. İnovsyon kültürünün toplumunun her kesimine yaymak gerekiyor. Denizli İhracatçılar Birliği de Denizli’nin önemli alışveriş merkezlerinden Forum Çamlık’ta DENİB Genç Mucidini Arıyor yarışmasının tanıtımını yaptı” dedi.

Yarışmaya başvuruların 20 Mart’a kadar süreceğini belirten Kocasert, meraklı genç mucitleri topluma kazandırmanın en büyük amaçları olduğunu söyledi.

Kocasert, “Uzun ve orta vadede çok büyük işler başaracak gençlerle çok parlak yarınlar bizleri bekliyor. Denizli genç mucidini arıyor, Denizli İhracatçılar Birliği de buna aracılık ediyor. Artık eski köye yeni adet getirme, ezberleri bozma zamanı geldi. Yarışmaya katılacak tüm öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı