REKLAMI GEÇ

DENİB, Heimtextil’de görüşme ofisi açtı

DENİB, Heimtextil’de görüşme ofisi açtı

Dünya’nın ev tekstili alanında en büyük organizasyonlarından biri olan Heimtextil, Almanya’nın Frankfurd kentinde dün kapılarını açtı. 50.si düzenlenen fuarda güçlü bir şekilde yerini alan DENİB, açtığı görüşme ofisi ile Denizlili katılımcılara müşterileri ile buluşabilecekleri nokta oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2020 Çarşamba, 16:53

Bu yıl 50.’si düzenlenen Uluslararası Frankfurt Ev Tekstili Fuarı (Heimtextil), ikinci gününde de yoğun bir şekilde devam ediyor. Denizli’den 71 firmanın stant açtığı fuarda Denizli İhracatçılar Birliği 50 metrekarelik alanında hizmet veriyor.

GÖRÜŞME OFİSİ HALİNE GELDİ
DENİB’in Heimtextil’de açtığı 50 metrekarelik standı, tam bir görüşme ofisi haline geldi. DENİB standı, fuarın Denizlili katılımcıları ile müşterilerinin buluşma noktası olarak hizmet veriyor. Yoğun bir trafiğin yaşandığı DENİB standında özellikle ikinci gün yaklaşık 50 görüşme gerçekleştirildi.

ÜRÜN TANITIMLARI VE İKRAMLAR DA VAR
DENİB standı, görüşme ofisi kimliğinin yanı sıra özellikle Denizlili firmalar ile müşterilerine özel hizmetler de sunuyor. Buluşma noktasında Denizli ve Türkiye’ye özgü yiyecek ve içecek ikramları yapılıyor.

Standın bir bölümünde ise Denizli’ye özgü ürünlerin tanıtıldığı alan da oluşturuldu. Buraya gelen müşterilere ürünlerin özelliklerine ilişkin bilgiler de veriliyor. Burada sergilenen Denizli havluları katılımcıların yoğun ilgisini çekiyor, beğenisini kazanıyor.

“KATILIMCILAR DENİZLİ FİRMALARINA YÖNLENDİRİLİYOR”
DENİB standında Denizlili firmaların tanıtımları da yapılıyor. Fuarda stant açan firmaların bilgilerin yer aldığı broşürler katılımcılara dağıtılıyor, irtibatları konusunda yol gösteriliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı