REKLAMI GEÇ

Denizli Platformu’ndan otoyol çağrısı

Denizli Platformu’ndan otoyol çağrısı

Daha önce 8. kez ertelenen ve 3 Temmuz’da yapılacağı açıklanan Denizli-Aydın Otoyolu ihalesini ilişkin Denizli Platformu’ndan çağrı. Otoyolun Denizli ve Türkiye ekonomisine ticaret ve turizm anlamında katkı sağlayacağını ifade eden Denizli Platformu Sözcüsü Hüseyin Memişoğlu, “3 Temmuz günü otoyol ihalesinin sonuçlanmasını ve bir an önce çalışmaların başlamasını talep ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2020 Çarşamba, 17:34

Denizli Platformu Sözcüsü Hüseyin Memişoğlu, yapımı yılan hikayesine dönen ve son olarak ihalesi 3 Temmuz’a ertelenen Denizli Aydın Otoyolu ile ilgili çağrı yaptı. Yazılı bir açıklama yapan Memişoğlu, Denizli’nin son derece önemsediği ve her fırsatta talep olarak dile getirdiği otoyolun ihalesinin geçen ay 3 Temmuz tarihine ertelendiğini hatırlattı.

TİCERETE VE TURİZME KATKI SAĞLAYACAK
Denizli’nin, Türkiye’nin dünyaya açılan kapılarından bir tanesi olduğunu dile getiren Memişoğlu, “Bu durum, hem ihracattaki etkinliğinden hem de turizmdeki önemli rolünden kaynaklanmaktadır. Şehrimiz, Denizli-Aydın otobanın bir an önce tamamlanması talebini her fırsatta yenilerken aslında, ülkemiz dış ticaretine daha fazla katkı sağlamayı, daha fazla istihdam üretmeyi; turizm ya da ticaret amacıyla yurtdışından gelen misafirlerini daha fazla ağırlamayı hedeflemektedir” dedi.

YENİ BİR ERTELENME TARİFSİZ BİR HAYAL KIRIKLIĞI OLACAK
Otoyol projesinin tamamlanmasının Denizli halkına daha konforlu bir ulaşım imkanı sağlamanın çok çok ötesinde bir amaca, ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlanmasına hizmet edeceğini söyleyen Memişoğlu, “Doğrusu yeni bir erteleme olması halinde, ilimizde yaşanacak hayal kırıklığının tarifi kolay değildir. 3 Temmuz Cuma günü, otoyol ihalesinin sonuçlanmasını ve bir an önce çalışmaların başlamasını talep ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı