REKLAMI GEÇ

DENİB’in tasarım yarışması finalinde ünlüler geçidi var

DENİB’in tasarım yarışması finalinde ünlüler geçidi var

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından beşincisi düzenlenen Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışmasının final gecesi yarın (Cuma) yapılacak. Özge Ulusoy, Ebru Öztürk, Irmak Atuk, Şebnem Schaefer gibi tanınmış isimler, yarışmacıların tasarladıkları kıyafetleri görücüye çıkaracak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2017 Perşembe, 11:33

Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) Tasarım Yarışmasında finalistlerin hazırladığı kıyafetleri, podyumda ünlü mankenler taşıyacak. 17 Şubat’ta Denizli’de olacak mankenler arasında Özge Ulusoy, Ebru Öztürk, Irmak Atuk, Şebnem Schaefer gibi tanınmış isimler yer alıyor. Diğer taraftan ünlü isimlerden Cem Belevi podyuma çıkacak mankenler arasında. Yarışmanın sunuculuğunu ise Oylum Talu yapacak. Etkinlik 17 Şubat Cuma günü saat 19.00’da Pamukkale Colossae Thermal Otel’de gerçekleştirilecek.

JÜRİDE ÖNEMLİ İSİMLER
Rönesans Ajans-Akif Örük organizasyonunda düzenlenecek yarışmada, 10 finalist arasından dereceye girecek 4 tasarımcıyı belirleyecek Jüri Heyeti, Üniversite- Özel Sektör Moda Tasarım Dünyasının ünlü isimlerinden oluşacak. Jüri heyetinde Yeditepe Üniversitesi Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sedefhan Oğuz, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Kemal Can, yurtiçi ve yurtdışında isim yapmış ünlü Moda Tasarımcılarından Erol Albayrak, Niyazi Erdoğan, Özlem Kaya, Tanju Babacan, Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Mehtap Elaidi, Moda yazarı Ümit Temurçin, Diva Magazin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Pakize Sükan, Vouge Dergisi Blogger Barış Çakmakçı yer alıyor. Jüri Üyeleri arasında DENİB Tasarım Komitesi Başkan Vekili İsa Dal da bulunacak. Yarışmanın Creative direktörlüğünü ise Gül Ağış yapıyor.

YURTDIŞINDA EĞİTİM İMKANI
Final Gecesinde yarışmanın birincisi 10.000 TL, ikincisi 7.000 TL, üçüncüsü ise 5.000 TL verilecek. Ayrıca DENİB’in sunduğu projenin Ekonomi Bakanlığı’nca onaylanması halinde bir tasarımcı yurtdışında eğitim olanağı kazanabilecek.

Yarışmada final heyecanını yaşayacak 10 finalist: Ayfer Öztürk, Ayşe Can, Ayşegül Bozkurt, Burak Dahan, Çiğdem Küçük, Emre Pakel, Hatice Kübra Çiçek, Melike Öznek, Necla Candan Tuğla, Süleyman Emir Kırmızı‘dan oluşuyor.

YARIŞMA HEYECANI
TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, yarışma ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sona yaklaştıkça, DENİB ailesi olarak hepimizi yarışma heyecanını iyiden iyiye hissetmeye başladık. 5. yarışmayı düzenliyor olmamız bizim için gerçekten önemli. Yine ilk günkü heyecanımızla Tasarım Yarışmamızın hazırlıklarını tamamladık. DENİB Ev ve Plaj Giyimi Yarışması ile kentimize, hazır giyim sektörüne ve tasarım dünyasına farklı bir renk getirdiğimizi düşünüyoruz. Yarışmamıza katılan genç arkadaşlarımızın fikirleri ve koleksiyonları ile profesyonel ruhu harmanlayarak şehrimize, sektöre ve tasarım dünyasına çok farklı bir soluk getirdiğimiz kanaatindeyim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı