REKLAMI GEÇ

EVTEKS Fuarı 2020 Tendleri Semineri Denizli’de yapıldı

EVTEKS Fuarı 2020 Tendleri Semineri Denizli’de yapıldı

EVTEKS Fuarı 2020 Tendleri Semineri Denizli İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği’nin ev sahipliğinde Denizli’de yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2019 Çarşamba, 13:16

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği’in (TETSİAD) organizatörlüğünde DENİB’in ev sahipliğiyle “EVTEKS Fuarı 2020 Trendleri” Semineri’nin üçüncüsü Denizli’de gerçekleştirildi. Seminerde Trendler nasıl okunur? Ve Trendlerden Koleksiyon nasıl çıkarılır? konuları işlendi.

Seminere DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, TETSİAD Başkan Yardımcısı Ahmet Serdar Sütçüoğlu, DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Şensöz, TETSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Arif Şensöz ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda firma yetkilisi katıldı.

Tasarımcı Bahar Korçan ve ekibi tarafından, “Alternatif Varoluşlar – EVTEKS 2020 Trendleri” başlığı altında ‘Trend okuma ve trendlerden koleksiyon çıkarma ve trend alanlarını gezerken nelere dikkat etmeliyiz? gibi konularda katılımcılar bilgilendirildi. Özellikle EVTEKS Fuarına katılan ihracatçı firmaların yetkilileri, pazarlama müdürleri ve tasarımcılarının katılım sağladığı programa ilgi yoğun oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı