REKLAMI GEÇ

HEIMTEXTIL’E 45 FİRMA KATILACAK

HEIMTEXTIL’E 45 FİRMA KATILACAK

Denizli İhracatçılar Birliği(DENİB), Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve Denizli için son derece önemli olan Heimtextil Fuarı öncesi, Polisevi’nde toplantı düzenledi. Toplantıda Heimtextil Fuarına Denizli’den 45 firmanın katılacağı açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2015 Salı, 12:38

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Heimtextil fuarına katılacak firma temsilcileri katıldı. 

Toplantıda, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Türkiye ve Dünya Ekonomisine ilişkin 2014 yılındaki gelişmeler, mevcut durum ve 2015’e ilişkin olarak döviz kuru, dış ticaret, emtia fiyatları ve büyüme oranlarına ilişkin beklentiler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, konuşmasında Heimtextil Fuarı’nın önemine dikkat çekerek, inovasyon yapmanın gerekliliğinden de bahsetti.
Kocasert, “Eski köye yeni icat getirmemiz lazım. HeimTextil Fuarı tabiki çok önem verdiğimiz bir organizasyon; ancak böyle fuarlara inovatif ürünlerimizle katılmayı başarabilirsek işte o zaman daha büyük işler yapmış olacağız” dedi.

Toplantının devam eden bölümünde firmalar 2015 Heimtextil Fuarına ve ihracata ilişkin görüş alışverişinde bulundular. Heimtextil Fuarı’na Denizli’den 45 ve Türkiye’den yaklaşık 160 firma katılımcı olacağı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı