REKLAMI GEÇ

Heimtextil’e Denizli firmaları damga vurdu

Heimtextil’e Denizli firmaları damga vurdu

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Heimtextil’e Denizli’nin damga vurduğunu belirterek, “Fuara katılan 4 firmadan biri Denizlili” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2019 Pazartesi, 18:37

8-11 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen dünyanın en büyük ev tekstili fuarı konumunda olan Heimtextil’in yankıları sürüyor.

Denizli adına başarılı bir deneyim olan Heimtextil ile ilgili değerlendirme yapan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, “2019 yılının trendlerin belirlendiği; 3000’in üzerinde katılımcı ve 70.000’in üzerinde ziyaretçi ile dünyanın farklı yerlerinden profesyonel alıcıların, tasarımcıların, stilistlerin ve basın mensuplarının yer aldığı fuarda havlu, bornoz, nevresim, perde, döşemelik kumaş, duvar kâğıdı, yatak örtüsü gibi ev tekstili ürünlerinin yanı sıra teknoloji ürünleri ve makineler de sergilendi. Denizli’den 71 katılımcının yer aldığı fuarda, Denizli İhracatçılar Birliği 4. kez “Turkish Towels” markasıyla stand açtı” dedi.

DENİB’in, fuarda önemli ziyaretçileri de ağırladığını dile getiren Memişoğlu, “Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı ve Frankfurt Ticaret Ataşesi Tansu Günendi, DENİB standını ziyaret etti ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, mevcut fuarın değerlendirilmesi ve önümüzdeki yıllarda gerçekleşecek Heimtextil fuarları ile ilgili olarak Messe Frankfurt üst düzey yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirildi” diye konuştu.

DENİZLİ’DEN REKOR KATILIM
Heimtextil 2019’da Denizli’den 71 firmayla bugüne kadar ulaşılan en yüksek katılım rakamına ulaştıklarını belirten Memişoğlu, “Ülkemizden 280’in üzerinde firmanın yer aldığı Heimtextil Fuarı’nda 71 katılımcıyla Denizli’yi temsil ettik ve rekor sayıya ulaştık. Ülkemizden katılım sağlayan her dört firmadan birinin Denizli’den olduğunu söyleyebiliriz. İlimizin ev tekstilinde ne kadar güçlü bir oyuncu olduğunu bu noktada bir kez daha görüyoruz. Biz de Denizli İhracatçılar Birliği olarak Turkish Towels markamızla, bu sene dördüncü kez Heimtextil Fuarı’na katıldık. Türk havlusunun özelliklerini ve kalitesini, standımızı ziyaret eden kişilere aktardık. Öte yandan fuar alanının en yoğun noktalarına reklamlar vererek, hem markamızı tanıttık hem de Denizlili firmalarımızın bulunduğu stantlara yönlendirmeler yaptık. Umuyorum ki, ihracatçılarımız fuardan olumlu iş bağlantılarıyla dönmüşlerdir. Şimdi, çok vakit kaybetmeden önümüzdeki senenin planlamasına başlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı