REKLAMI GEÇ

İhracat rakamlarını Bakan Pekcan açıklayacak

İhracat rakamlarını Bakan Pekcan açıklayacak

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ekim ayı ihracat verilerini Denizli’de açıklayacak. Bakan Pekcan ve TİM Başkanı İsmail Gülle, ihracatın yıldızlarını da ödüllendirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2019 Çarşamba, 15:31

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Bakan Pekcan’ın Denizli’ye gelişi ve gerçekleştirecekleri programa ilişkin açıklama yaptı.

Memişoğlu, “Bilindiği gibi Denizli yıllık 3.5 milyar dolara ulaşan ihracatıyla ülkemiz ihracatının en önemli aktörlerinden biri konumunda. Bugün 3.000’e yakın ihracatçımızla, 180’in üzerinde ülkeye 2.500 ürünün ihracatını yapıyoruz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlıyoruz. 2 Kasım Cumartesi günü hem DENİB hem de ihracatçılarımız için önemli bir gün. Birliğimizin ev sahipliğinde Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan’ı ve TİM Başkanımız İsmail Gülle’yi ilimizde ağırlayacağız. Günün ilk etkinliği ekim ayı ihracat rakamlarının açıklanması olacak. Ardından, TİM Denizli Meclisi icra edilecek. Söz konusu toplantıda, ihracatçı firmalarımız sorunlarını ve önerilerini doğrudan iletme fırsatı bulacaklar. Geçtiğimiz aylarda farklı illerimizde de ihracatçı firmaların yoğun katılımlarıyla benzer Meclis Toplantıları düzenlenmiş ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunulmuştu. Açıkçası bu etkinliğin Denizli’de de gerçekleştirilecek olması ihracatçılarımız adına önemli bir fırsat” dedi.

TİM Denizli Meclisi’nin ardından 2018 yılı ihracatın yıldızları ödül töreninin gerçekleştirileceğini anlatan Memişoğlu, “2018 yılında farklı kategorilerde en çok ihracat yapan firmalarımız ödüllerini alacak. Denizli İhracatçılar Birliği olarak Cumartesi günü ihracat gemisinin kaptanlarını ilimizde ağırlayacağız ve aynı gün üç etkinliği bir arada gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı