REKLAMI GEÇ

Şebnem Schaefer Babadağ’a hayran kaldı

Şebnem Schaefer Babadağ’a hayran kaldı

DENİB’in organizasyonu için Denizli’ye gelen ünlü manken Şebnem Schaefer ve Modacı Cihan Nacar Babadağ’ı gezdi, doğan güzelliğine hayran kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2019 Pazar, 15:06

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen etkinlik için kente gelen ünlü manken Şebnem Schaefer, modacı Cihan Nacar ve beraberindekiler, BASİAD Başkanı Şeref Arpacı’nın daveti üzerine Babadağ’ı da ziyaret etti. Babadağ Belediyesi tarafından hizmete açılan Dağ Restaurant’ta yöresel yemeklerin tadına bakan ünlü isimler, daha sonra ilçenin doğal güzelliklerini keşfetti.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve BASİAD Başkanı Şeref Arpacı’nın rehberliğinde gezdiği ilçenin doğasına ve lezzetlere hayran kalan Schaefer, “Burası adeta bir saklı cennet, ilk kez geliyorum ama yeniden geleceğim. Rengarenk evlerine eşlik eden yemyeşil doğası insanın içini ferahlatıyor” dedi.

Moda sektörünün önemli isimlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, ilçenin en önemli değeri olan BASİAD ile birlikte Cihan Nacar, Şebnem Schaefer gibi değerli isimleri ağırladıklarını söyledi. Atlı, “Katıldıkları etkinliğin ardından davetinizi kabul ederek geldikleri için teşekkür ediyorum. İlçemizin tanıtımı adına verdikleri desteğe paha biçilemez” dedi.

Denizli’nin tekstil ürünleri ihracatında marka haline geldiğini belirten BASİAD Başkanı Şeref Arpacı, bu markadaki nakışın Babadağ olduğunu söyledi. Arpacı, “Sektör adına çok değerli olan isimleri ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Belediyemiz ile güç birliği yaparak açtığımız Babadağ Çarşısı’ndaki ürünlerimizi çok beğendiler. İlçemize katkı sağlayacak çalışmalarımız devam edecek. İlçemizi turizm ve tekstil alanında hak ettiği değere taşımak için desteğimiz devam edecek” dedi.

İlçenin her köşesini gezen, fotoğraflar çektiren Schaefer, Nacar ve beraberindekilere Ali Atlı ve Şeref Arpacı tarafından yöresel tekstil ve gıda ürünleri hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı