REKLAMI GEÇ

Türk Havlusu Amerika’da tanıtılıyor

Türk Havlusu Amerika’da tanıtılıyor

Denizli İhracatçılar Birliği “Turkish Towels” markasıyla dünyanın farklı noktalarında tanıtımını sürdürdüğü Türk Havlusu’nu bu kez Amerika’da görücüye çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Eylül 2019 Pazartesi, 10:28

Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) “Turkish Towels” markasıyla Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleştirdiği tanıtımlar tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son yıllarda markalaşma çalışmalarına ağırlık veren Denizli İhracatçılar Birliği “Turkish Towels” markasıyla dünyanın farklı noktalarında tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor.

DENİB Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleşen ve ev tekstilinin lider marka temsilcilerini bir araya getiren Global Home Show kapsamında Titans & Trailblazers etkinliğine sponsor oldu. Sektörün nabzını tutan bu önemli etkinlikte Türk havlusunun kalitesi ve farkı vurgulandı.

DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, “ ABD Pazar payımız her geçen dönem büyümekte. Bu büyümeye Ticaret Bakanlığımızın desteklediği Turquality projemiz çerçevesinde, doğru tanıtım ve markalaşma ile fayda sağlamak için çaba gösteriyoruz. Böylelikle Denizli ev tekstili ürünlerinin ABD pazarında sürekliliğini ve pazar payını istikrarlı bir şekilde artırmasını hedefliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı