REKLAMI GEÇ

YILIN İLK İHRACATI ALMANYA’YA

YILIN İLK İHRACATI ALMANYA’YA

Denizli İhracatçılar Birliği’nde yılın ilk ihracat beyannamesi imzalandı. DTS Tekstil Tarafından Almanya’yla yapılan 49 bin avroluk 0001 No’lu, ihracat beyannamesini ise Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2015 Perşembe, 10:07

Denizli İhracat Birliği tarafından yeni yılın ilk ihracatının yapılması ile ilgili düzenlenen toplantıya Bakan Zeybekci’ye Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, daire müdürleri ve işadamları katıldı.

“İHRACAT HEDEFİNİ YAKALAYAMADIK”
Burada 2014 yılı ihracatını değerlendiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2014 yılının hedefi olan 166 milyar doları yakalayamadıklarını belirterek, “İhracatta muhtemelen 160 milyar dolar seviyesinde kaldık. Ama geçen seneye göre güzel bir artış yakaladık. Hedefimiz bizim daha büyük. 2023’te 500 milyar dolar hedefimiz var. Biz hedeften sapmadık. Biz her yıl yüzde 13 ihracatımızı artırarak bugünlere geldik. Bu şekilde devam edersek gereken hedeflere ulaşırız. Bu bizim için imkansız değildir. Yaptık yine yaparız. Çevremizle daha sıkı ilişkiler içindeyiz. İran’la da yeni anlaşmalar imzaladık. 15 milyar dolar olan ticaretimizi 35 milyar dolara çıkarmak istiyoruz” dedi.

denizli-yilin-ilk-ihracati-ic

YILIN İLK İHRACATI ALMANYA’YA
Yılın ilk ihracatını ise DTS Tekstil gerçekleştirdi. Şirketin, Almanya’ya gerçekleştirdiği 49 bin avroluk ihracatın 0001 No’lu beyannamesini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci imzaladı. İmzanın ardından ise 54 yaşına giren Ekonomi Bakanı  Zeybekci için doğum günü pastası kesildi.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı