REKLAMI GEÇ

Takım olmayı böyle öğrendiler

Takım olmayı böyle öğrendiler

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından firma çalışanlarına yönelik düzenlenen oyunlaştırılmış ‘Takım Olmak’ konulu seminerde katılımcılar rol aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2017 Perşembe, 14:43

EduTerra Academy’den Uzman Psikolog ve İnsan Kaynakları Danışmanı Sayın Sevinç Özcan’ın eğitmen olarak katıldığı seminer renkli görüntülere sahne oldu.

Uzm. Psikolog ve İnsan Kaynakları Danışmanı Sayın Sevinç Özcan, “Çalıştığımız kurumlarda, gün içerisindeki koşuşturmacadan, takım olduğumuzu unutarak ortaya çıkarabileceğimiz sinerjiyi yok sayıyoruz. Bu durum verimlilik, iş gücü, para, zaman, motivasyon ve şirkete bağlılık gibi kayıplara neden oluyor. Bunun sonucunda asıl nedenleri kaçırıp çalışan bağlılığı anketi, işe alım-işten ayrılma hesaplamaları gibi yöntemlerle çözümü başka yerlerde arıyoruz” dedi.

Başarılı ve etkin sonuçlar için takım bilincinin göz ardı edilemez olgu olduğunu kaydeden Özcan, “Belirli dönemlerde bir araya gelerek iç ya da dış alanlarda yapılan takım aktiviteleri, takım bilincinin güçlenmesini sağlar. Teorik ve pratik bilgiyle, senaryolaştırılmış oyunlarla, yeri geldiğinde mevcut kimliklerin dışına çıkarak etkili sonuçlar elde edilebilir. Takım içerisindeki roller daha belirgin hale gelir. “Bir” olma algısı oluşur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83