REKLAMI GEÇ

Denizli ıslah OSB yer Seçimi toplantısı yapıldı

Denizli ıslah OSB yer Seçimi toplantısı yapıldı

Denizli Honaz Islah Organize Sanayi Bölge yer seçimi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından  oluşturulan Yer Seçimi Komisyonu Denizli Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2019 Çarşamba, 12:03

Denizli Honaz Islah Organize Sanayi Bölge yer seçimi için toplantı yapıldı. i OSB’yi temsilen Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı ve Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş’ın katıldığı toplantıya; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı adına İzlem Küllük ve Adil Kaya, Honaz Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Çetinkaya, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Şehir Plancısı Bedrettin Furkan Büyükpamukçu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Müze Müdürlüğü yetkilileri, ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri, İl Tarım Orman Müdürlüğü yetkilileri, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü yetkilileri, Güney Ege Kalkınma Ajansı yetkilileri, Milli Savunma Bakanlığı İzmir İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı yetkilileri, BOTAŞ İzmir Şube Müdürlüğü yetkilileri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri, TEİAŞ 21. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yetkilileri katıldı.

Toplantıda; daha önce Honaz Belediyesi tarafından imara ve yapılaşmaya açılan alanlar ile 1/25000 ölçekli çevre düzeni planında sanayi alanı olan yaklaşık 70 hektarlık alanın Organize Sanayi Bölgesi ilan edilmesi için görüşler alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83