REKLAMI GEÇ

Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar OSB’de

Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar OSB’de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar başkanlığındaki heyet Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. Sanayilerle bir araya gelen Nacar, istihdam konusunda sanayicinin önünü açacak düzenlemelerin hızla yapılacağını söyledi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2017 Pazartesi, 16:07

“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” ziyareti kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar ve SGK Kurum Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Vekili İsmail Gerim ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İç Denetçisi Özkan Öztürk, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Heyeti, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet TAŞ ve Birim Müdürleri karşıladı. Heyet, geziye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde toplantı yaparak başladı.

Daha sonra Altınbaşak Tekstil’e geçen heyet, Genel Müdür Mehmet Çalışkan’dan tekstil sektörü problemleri hakkında bilgi aldı.

Heyetin bir sonraki durağı Sirmersan Mermer oldu. Sirmersan Mermer Genel Müdürü Mehmet Artar, doğal taş ve mermer sektörünün problemleri hakkında bilgi verdi. Son olarak cam sektöründeki gelişmeleri ve problemleri öğrenmek için Uğurlu Otocam firmasına geçen heyeti, İrfan Duman karşıladı. Firma ziyaretlerine, SGK İl Müdürü Abdullah Mersin ve Denizli İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık da katıldı.

Tekstil, Mermer ve Cam sektöründeki problemleri birinci ağızdan öğrenip istihdam konusunda gerekli adımları atacaklarını söyleyen Müsteşar Yardımcısı Nacar, İŞKUR kapsamında işletmelerin kalifiye eleman yetiştirme ve bulma konusunda her türlü desteği vereceklerini, Denizli ve OSB’nin bir pilot bölge yapılarak çalışmaların hızlandırılacağını söyledi.

Nacar, “İstihdam sağlama konusunda sürekli bir çaba içerisinde olan sanayicilerimizin problemlerini Ankara’ya taşıyıp çözümü konusunda tüm gayretimizi göstereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83