REKLAMI GEÇ

Denizli OSB, sanayicileri KOSGEB’le buluşturdu

Denizli OSB, sanayicileri KOSGEB’le buluşturdu

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen “Yeşil Dönüşüm Destek Programı ve AR-GE, ÜR-GE ve İnovasyon Destek Programı 2022 – 01 Proje Teklif Çağrısı” bilgilendirme semineri Denizli OSB Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2022 Cuma, 13:31

KOSGEB Denizli İl Müdürü Aziz Acar, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, sanayiciler ve yetkililerin katıldığı konferansa ilgi ve katılım yoğundu.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının uyguladığı, 2023 Sanayi ve Teknoloji Stratejisinin “Dijital Dönüşüm ve Sanayi Hamlesi” başlığı altında; yeşil üretim yaklaşımının sanayi politikaları ve uygulamalarında belirleyiciliğinin artırılacağının belirtildiği konferansta; Sanayi üretiminin çevreye etkilerini azaltmak amacıyla, işletmelerin teknoloji yoğunluklu modernizasyonunun ve temiz üretime dayalı yeni yatırımların desteklenmeye devam edileceği vurgulandı. Bu çağrı kapsamında, ülkemizin karbon emisyonunun azaltılması ve 2050 yılında sıfır karbon hedefine katkı sağlamak amacıyla karbon emisyonunun azaltılmasına yönelik Ar-Ge ve İnovasyon ile Ür-Ge projelerinin desteklenmesinin amaçlandığı ifade edildi.
Katılımcılara konuyla ilgili yöneticiler tarafından sunumların yapıldığı konferansta: Yeşil Dönüşüm Destek Programı, Verimliliği Artırıcı Destek Süreci konuları başta olmak üzere detaylı bilgi aktarımı gerçekleştirildi. Konuyla ilgili sunumun ardından soru cevap şeklinde ilerleyen konferansta Destek Şartları ve Miktarları da dâhil olmak üzere akla gelen tüm sorulara cevap olabilecek şekilde katılımcılar konuyla ilgili aydınlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83