REKLAMI GEÇ

OSB’de Anaokulu sergisi

OSB’de Anaokulu sergisi

Denizli Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde faaliyet gösteren Minik Hayaller Anaokulu öğrencilerinin yıl içerisinde yaptıkları sanat etkinlikleri açılan sergide beğeniye sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2017 Perşembe, 17:17

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu ve Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş’ın kurdelesini kestiği sergi yoğun ilgi gördü. Veliler, çocukların hazırladığı eserleri beğeniyle inceledi.

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, hepsi birbirinden güzel minik yavruların yıl içerisinde yaptıkları eserlerin sergilendiğini belirterek, “Yavrularınızı bizlere güvenerek teslim etmeniz bizim için gurur vericidir. Geçtiğimiz yıl yapmış olduğumuz ek bina ile daha fazla öğrenciye kavuşan okulumuz 173 çocuk kapasitelidir. Şuanda okulumuzda 135 çocuk 7 ayrı sınıfta eğitim görmektedir. Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımız için her türlü imkânı sunmaya çalışıyoruz” dedi.


Sergide konuşan Minik Hayaller Okulu Kurucusu Berrin Ünver, “Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında çocuklarımızın tüm gelişim alanlarında olumlu etkisi olacak etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Her geçen yıl bir öncekinden daha iyiyi yakalamayı hedefleyen Okulumuz, ailelerimizden aldığı güven ve sevgi ile büyüyecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83