REKLAMI GEÇ

Denizli OSB’de koronavirüs önlemi

Denizli OSB’de koronavirüs önlemi

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, koronavirüse (Kovid-19) karşı bölgedeki hizmet binaları, gümrük, antrepo, okul, kreş ve camide dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2020 Cuma, 12:44

Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu’nun bölgede başlattığı dezenfeksiyon çalışmaları, kurulan özel ekiple Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmalara talepleri doğrultusunda ücretsiz dezenfeksiyon hizmeti veriliyor.

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, OSB yönetiminin aldığı karar gereği, sosyal tesisler ve hizmet binalarında koronavirüse karşı dezenfeksiyon çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Taş, “Koronavirüse yönelik tedbirler kapsamında, Sağlık Bakanlığı’nın beyan ettiği 14 gün kuralına ve dezenfekte programına uymak bu virüsle mücadeleyi daha kolay hale getirecektir” dedi.

Bölgede bulunan DOSTEK Koleji ve kreşte koronavirüse karşı ilaçlama çalışmaları yapıldığını anlatan Taş, “Her gün yoğun şekilde çocuklarımızın kullanım alanları ve eğitim öğretim alanları virüse karşı dezenfekte edilecek, her türlü önlemler alınacak. Gümrük ve antrepoya gelen ve çıkış yapan TIR’larda da dezenfekte işlemi uygulanıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83