REKLAMI GEÇ

Denizli OSB’de kurulacak Model Fabrika için çalışmalar sürüyor

Denizli OSB’de kurulacak Model Fabrika için çalışmalar sürüyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın programında yer alan ve ‘Model Fabrika’ diye bilinen Yenilik ve Dijital Dönüşüm Merkezi, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak. Projenin paydaşları OSB’de bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2022 Cuma, 12:34

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenerek bugüne kadar 8 şehirde kurulan Yenilik ve Dijital Dönüşüm Merkezi’nin Denizli’de de kurulması için çalışmalar sürüyor. Program dahilinde yer alan ve ‘Model Fabrika’ diye tanımlanan merkez, KOBİ’lerin kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayacak. Eğitimlerin ve üretim desteklerinin verildiği Model Fabrika, sanayi dönüşümünde önemli bir proje olarak görülüyor.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Konferans salonunda projenin paydaşları buluştu. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat Ar açılış konuşmasıyla merkezin önemini aktardı.

Buluşmada, Verimlilik Uygulamaları Dairesi Başkanı Gül Taşkıran Battal ‘Denizli Model Fabrika Kurulum Süreçleri’, Konya Model Fabrika Direktörü Ayhan Tufan Ayan ise “Model Fabrikalar Kurulum Süreçlerinde Kritik Başarı Faktörleri” konularında sunum yaptı.
Toplantıya katılan heyet, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Model Fabrika sahasına giderek incelemelerde bulundu.

KİMLER KATILDI
Toplantıya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat Ar, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Uygulamaları Dairesi Başkanı Gül Taşkıran Battal, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Derya Baltalı, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uğurlu, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İ. Okan Konyalıoğlu, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taşevli, Denizli İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Sedat Erikoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, KOSGEB Denizli İl Müdürü Aziz Acar, TSE Denizli İl Müdürü Tevfik Aslan ve davetliler katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83