REKLAMI GEÇ

Denizli OSB’de masa tenisi heyecanı başlıyor

Denizli OSB’de masa tenisi heyecanı başlıyor

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü 4’ncü Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası kura çekimi yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Eylül 2022 Pazartesi, 11:38

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile amatör spor etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 4. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası başlıyor. Kura çekiminde Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, Bölge Müdür Yardımcısı Hulusi Köseoğlu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Musa Güner’in yanı sıra turnuva katılımcılarının temsilcileri de hazır bulundu.
16 Eylül’e kadar sürecek turnuva DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezinde gerçekleştirilecek.

OSB içerisinde yer alan firma çalışanlarının takım olarak katılabildiği turnuvada bir takım en az üç kişiden oluşturuldu ve firmalar kendi bünyesindeki birimlerden ayrı ayrı takım oluşturarak katılabildiler. Böylelikle Denizli Organize Sanayi Bölgesi 4. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvasına; 21 firma 31 takım katılmış oldu.

Çalışanlar arası etkileşimin ve pozitif rekabet duygusunun artırılmasının amaçlandığı organizasyonda, katılımcıların yanı sıra seyircilerin de büyük heyecan yaşayarak dâhil oldukları turnuvanın Takım Yöneticilerinin katıldığı kura çekimi ve Teknik toplantı sonrası katılımcılar objektiflere poz vererek birbirlerine başarılar dilediler.

Masa tenisi sporunun yaygınlaşmasını ve çalışanları spor yapmaya teşvik etmeyi amaçladıklarını dile getiren Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak spora büyük önem verdiklerini, bu tarz turnuvaların firmalar arasındaki diyalogları pekiştireceğini vurgulayarak: “Masa tenisi maçları ekip ruhunu güçlendiriyor. Firmalar ve çalışanlar arasında pozitif rekabet duygusunu artırmanın en iyi yolu sportif müsabakalardan geçiyor. Üstelik spor yaparak stresini atan personel, daha verimli çalışıyor. Yaptığımız bu sportif faaliyetler neticesinde iş performansı ve verimliliğin artmasıyla birlikte iş kazalarındaki azalmayı da hedefliyoruz. Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz turnuvamız Bölgemizde yer alan firma çalışanlarını bir araya getiriyor. Tüm katılımcılarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83