REKLAMI GEÇ

OSB’den depremzedelere yardım

OSB’den depremzedelere yardım

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmalar Elazığ’daki depremzedelere havlu, bornoz ve nevresim yardımında bulundu. 24 Ocak’ta merkez üssü Elazığ’a bağlı Sivrice olan 6,8’lik deprem sonrası yaralar sarılıyor. Türkiye’nin dört bir yanından yardımın yapıldığı Elazığlı depremzedeleri Denizlili sanayiciler de unutmadı. Denizli Organize Sanayi Bölgesi içinde yer alan firmalar havlu, bornoz ve nevresimden oluşan bir tor dolusu yardımı bu kente gönderdi. Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne ulaştırılacak yardımlar buradan…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2020 Cuma, 16:47

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmalar Elazığ’daki depremzedelere havlu, bornoz ve nevresim yardımında bulundu.

24 Ocak’ta merkez üssü Elazığ’a bağlı Sivrice olan 6,8’lik deprem sonrası yaralar sarılıyor. Türkiye’nin dört bir yanından yardımın yapıldığı Elazığlı depremzedeleri Denizlili sanayiciler de unutmadı.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi içinde yer alan firmalar havlu, bornoz ve nevresimden oluşan bir tor dolusu yardımı bu kente gönderdi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne ulaştırılacak yardımlar buradan ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Derya Baltalı konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Deprem bölgesindeki yaraları sarmak üzere yola çıkan polislerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırladığımız paketleri Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne ulaştıracağız. Yetkililer ile yaptığımız görüşmeler neticesinde polislerimizin eksiklerini tespit ettik ve ihtiyaçları karşılayacağız. Milletimizin yaralarını sarmaya bir nebze de faydalı olabilirsek ne mutlu bize” dedi.

Depremzedeler için Denizli OSB Teknik Koleji öğrencileri de harekete geçti. Öğrencilerin deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için hazırlık yaptıkları öğrenildi. Öğrencilerin farkındalık yaratmak istediklerini bu amaçla hazırlıklar yaptığını söyleyen Baltalı, “Bu ağır kış şartlarında görev yapan asker ve polisimizin her zaman yanında olacağız. Bölgemizdeki DOSTEK Koleji öğrencilerimiz de Elazığ’daki depremzedelere battaniye, kaşkol vb. malzemeler hazırlamaya başladı. Bunları da önümüzdeki hafta deprem bölgesine göndereceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83