REKLAMI GEÇ

Gelişime açık firmalara 5 milyon liralık destek

Gelişime açık firmalara 5 milyon liralık destek

KOSGEB, Denizli OSB’deki firmalara yönelik araştırma geliştirme uygulamaları ve teknoloji yatırımlarına ilişkin bilgilendirme toplantısı yaptı, fonlarını anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2017 Çarşamba, 10:03

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve KOSGEB Denizli Müdürlüğü ortak projesinde, Denizli OSB içindeki firmalara özel bir bilgilendirme toplantısı ve sunum yapıldı. Toplantı kapsamında araştırma ve geliştirmeye açık, stratejik ürüne yönelen ve teknoloji yatırımları yapacak olan firmalara KOSGEB tarafından sağlanan destek fonları anlatıldı.
KOSGEB Müdürü Aziz Acar yaptığısunumda ‘KOBİ Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı’, ‘Stratejik Ürün Destek Programı’ ve ‘AR-GE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programları’ hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.
İl Müdürü Aziz Acar konuşmasında, “Yeni ürün, yeni süreç, bilgi ve hizmet üretilmesi ve ticarileştirilmesi için araştırma, geliştirme, inovasyon ve endüstriyel uygulama projelerinin desteklenmesi suretiyle söz konusu programlar kapsamında 5 Milyon liraya kadar destek verilecektir” dedi.
Programlara başvuru ve değerlendirme süreçleri hakkında da bilgi verilmesinin ardından soru cevap bölümü ile toplantı sonlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83