REKLAMI GEÇ

Milletvekili Yıldız, OSB’yi ziyaret etti

Milletvekili Yıldız, OSB’yi ziyaret etti

Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Yıldız öncelikle yeni açılan Özel Denizli OSB Teknik Koleji hakkında bilgi alırken, OSB yöneticileri de genel bilgi aktardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2018 Salı, 10:41

Milletvekli Ahmet Yıldız OSB ziyaretinde, Ak Parti İl Başkanı ve aynı zamanda Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uğurlu, Özel Denizli OSB Teknik Kolej Müdürü Saadettin Dumlu ile bir araya geldi.
Öncelikle Denizli OSB Müdürlüğü’nün özelleştirdiği Teknik Kolej hakkında bilgi alan Milletvekili Yıldız’a daha sonra Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde bu yıl eğitime başlayan Mesleki Eğitim Merkezi, Devlet Demir Yolları ile yapılan protokol çerçevesinde projesine başlanılan Lojistik Merkezi, A Tipi Gümrük Antrepo Projesi, Demiryolları ile çalışanların taşınması projesi ve diğer altyapı projeleri hakkında bilgiler verildi.
Diğer tarafatan Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki projelere her zaman destek olacağını vurgulayan Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, “Denizlimiz ve ülkemiz adına başlatmış olduğunuz projelerden dolayı teşekkür ederim. Denizli sanayisi ve dolayısıyla ülkemiz adına yapılan her projede destekçiniz olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83