REKLAMI GEÇ

OSB personeline takım olma semineri

OSB personeline takım olma semineri

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen yazar ve iletişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören tarafından verilen “Takım İçinde Başarmak-İletişim” konulu seminer Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2021 Pazartesi, 17:24

Seminere, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz, Bölge Müdürü Ahmet Taş, DOSTEK Koleji Müdürü Saadettin Dumlu, Bölge Sanayicileri ve DOSTEK Koleji öğretmenler katıldı.

İzgören, Türkiye’nin çeşitli coğrafyalarında yaşanan başarı öyküleri eşliğinde mücadele ruhu, bilgi, girişimcilik, planlama, karakter ve iyiliğin iş hayatında başarıya nasıl dönüştüğü, büyük düşünmeye yönlendirerek hiçbir başarının imkânsız olmadığını anlattı.

Liderlik, beden dili ve yönetim modelleri gibi konularla ilgili deneyimlerini ve çalışmalarını aktaran İzgören, özellikle öğretmenlik mesleği üzerine düşüncelerini, öğretmenlerin ülkemizin geleceği gençler üzerindeki etkisini aktardı.

Seminerin sonunda Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz, Ahmet Şerif İzgören’e çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83