REKLAMI GEÇ

OSB’den 1200 öğrenciye iftar yemeği

OSB’den 1200 öğrenciye iftar yemeği

OSB her gün bin 200 öğrenciye iftar yemeği veriyor. OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, “Sınav dönemi olduğundan dolayı iftar yemeği öğrencilerin işini kolaylaştırdı” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2018 Perşembe, 10:25

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü, yaptığı iftar yemeği organizasyonuyla her gün 1200 üniversite öğrencisine iftar yemeği veriyor.
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) girişinde bulunan Ahmet Hulusi Efendi Camii zemin katında verilen yemeği her gün bir OSB sanayicisi karşılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan OSB Bölge Müdürü Ahmet TAŞ, “Yönetim Kurulumuz aldığı kararla üniversite öğrencilerine her gün iftar yemeği vermek için çalışmalara başladık. Özellikle hem üniversiteye hem de öğrenci yurduna yakın olması nedeniyle Müftü Ahmet Hulusi Camiini tercih ettik. Öğrencilerden iftar yemeğine çok yoğun bir ilgi var. Özellikle final ve bütünleme sınavı dönemi olduğundan dolayı iftar yemeği öğrencilerin işini kolaylaştırdı. Sanayicilerimiz Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyacı olan insanlara yemek yedirmek istiyordu. Biz de bu konuda en iyi hayır öğrencilere yapılan hayırdır düşüncesiyle bu organizasyona başladık ve devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83