REKLAMI GEÇ

OSB’nin gündemi ileri arıtma sistemi

OSB’nin gündemi ileri arıtma sistemi

Arbiogaz Çevre Teknolojileri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Çevre Mühendisi Hasan Köseleci Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, bölgede kullanılan suyun ileri arıtma ile yeniden kullanıma sunulması üzerinde duruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2021 Perşembe, 09:43

Gelişen sanayi ve üretim ile birlikte kullanılan su miktarının artması, mevcut su kaynaklarındaki azalma, suyun geri kazanılmasını daha önemli hale getiriyor. OSB Merkezi Atıksu Arıtma Tesisinde arıtılarak alıcı ortam olan kuru dere yatağına deşarj edilen arıtılmış atık suyun ileri teknikle arıtılarak tekrar kullanılması ile ilgili çalışmaların yapılması amacıyla Arbiogaz Çevre Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Çevre Müh. Hasan Köseleci OSB’yi ziyaret etti.

Ziyarette, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz, Bölge Müdürümüz Ahmet Taş, Arıtma Tesisi Müdürü Çevre Yük. Müh. İbrahim Ereşme ve DOSTEK Koleji teknik ekibinin katıldığı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, yeni teknolojik arıtma tesisi planlanması ve buradan çıkan arıtılmış atık suyun ileri arıtma yöntemleri ile isteğe bağlı olarak işletmelerde tekrar kullanımı, tarımda sulama ve içme suyu olarak geri kazanılması hakkında Hasan Köseleci tarafından bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda yeni kurulacak arıtma tesisinin, tasarımı, işleyişi ve ilk yatırım bedeli ile ileri arıtma teknolojilerinin uygulanabilirliği ve avantajları tartışıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83