REKLAMI GEÇ

Denizli Sanayi Odası eşitlik politikasını yayınladı

Denizli Sanayi Odası eşitlik politikasını yayınladı

Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, kadınların iş dünyasındaki konumunun güçlendirilmesini önemsediklerini ve politikalarını da bu yönde şekillendirdiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2024 Cuma, 17:27

Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne ilişkin açıklamalar yaptı.
Kasapoğlu, ”Türkiye’de kadın istihdamı oranında ikinci il olma başarısını yıllardır sürdüren Denizli, her iki çalışandan birinin kadın olduğu tekstil ve konfeksiyon sektöründe sadece işgücü ile değil, kadın-erkek eşitliğine sağladığı katkı ile de öne çıkıyor. Denizli’deki firmalarımızın kadın istihdamı konusunda sağladığı başarıyı, yönetim seviyelerindeki temsil oranında da yakalamasını temenni ediyoruz” dedi.

Toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemini vurgulayan Kasapoğlu, ”Daha adil ve eşit bir dünya için yaşamın tüm alanlarında toplumsal cinsiyet eşitliğini destekliyor, kadınların iş dünyasındaki konumunun güçlendirilmesini önemsiyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne, inandığımız ilkeler uğruna gösterdiğimiz çabadan güç alarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithafen, eşitlik politikamızı yayınlamaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı