REKLAMI GEÇ

Denizli Sanayi Odası TOGG’a kavuştu

Denizli Sanayi Odası TOGG’a kavuştu

Türkiye’nin ilk yerli üretimi elektrikli otomobili olan TOGG artık yollarda çok daha fazla görülecek. Denizli Sanayi Odası da siparişini verdiği TOGG’a kavuştu. 20 DS 090 plakalı Pamukkale Beyazı TOGG, DSO’nun araç envanterine katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2023 Cuma, 12:59

Türkiye’nin son dönemlerde attığı en önemli adımlardan ve yaptığı en başarılı çalışmalardan biri olarak kabul edilen yerli ve milli elektrikli araç TOGG yollarda artık çok daha fazla görülecek. İlk andan itibaren sipariş veren kurumlar araçlarına yavaş yavaş kavuşmaya başladı.

Denizli Sanayi Odası da TOGG’u kullanmaya başlayan kuruluşlardan biri oldu. Sipariş edilen Pamukkale beyazı TOGG’u teslim alan Denizli Sanayi Odası, 20 DS 090 plakalı TOGG’u hizmet aracı olarak kullanmaya başladı.

BAŞKAN KASAPOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, TOGG’un resmini paylaştığı sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Kasapoğlu paylaşımında, “DSO olarak Pamukkale Beyazı TOGG’umuzu teslim aldık. Bu vesile ile bu milli gururu bizlere yaşatan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere TOBB Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ve dört güçlü girişimcimizi ortaya koydukları vizyon için yürekten kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı