REKLAMI GEÇ

Denizli Sanayi Odası’nda seçim heyecanı

Denizli Sanayi Odası’nda seçim heyecanı

Denizli Sanayi Odası’nda seçim heyecanı yaşanıyor. Mevcut Başkan Müjdat Keçeci’nin aday olmadığı seçimlerde Selim Kasapoğlu ve Okan Konyalıoğlu başkanlık için yarışıyor. Seçimlerde 17 meslek komitesi 36 kişilik meclisi oluşturacak. Meclis üyeleri 11 Ekim’de gerçekleştireceği toplantı ile Odanın yönetim kurulu başkanı, 9 kişilik yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkanını belirleyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2022 Salı, 13:57

Denizli Sanayi Odası’nda seçimler başladı. Selim Kasapoğlu ve Okan Konyalıoğlu’nun başkanlık için yarıştığı seçimlerde 17 meslek grubunda 1531 üye oy kullanacak. Katılımın yüksek olmasının öngörüldüğü seçimlerde 900 dolayında üyenin sandığa gitmesi bekleniyor.

BİRLİK VE BERABERLİK SİNYALLERİ VERİLDİ
Seçim süreci son derece demokratik geçen Denizli Sanayi Odası seçimlerinde başkan adayları sandık başında birlikte poz verdi, birbirlerine çiçek sundu.

Samimi bir havanın oluştuğu seçim sürecine ilişkin değerlendirme yapan DSO Başkan Adayı Selim Kasapoğlu, seçim sürecinin tempolu geçtiğini belirterek, yorgun ancak heyecanlı olduğunu söyledi.

KASAPOĞLU: TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK SEÇİM
20 yıldan uzun süredir sivil toplum kuruluşları için emek verdiğini anlatan Kasapoğlu, “Buralarda olmayı seviyorum. İnsanların bir araya gelmeleri, dayanışma içinde olmaları şehir, üretim, ihracat ve sanayi için çok önemli. İnşallah yeni jenerasyon olarak bu sürece daha fazla katkı koyarız. Denizli’yi birleştirmek, yaralar varsa onarmak istiyoruz. Denizli’ye her sektörde yeni bir ufuk açmak istiyoruz” dedi.

Seçim sürecinin Türkiye’ye örnek olacak dostluk ve centilmenlik içinde geçtiğini ifade eden Kasapoğlu, “Oldukça centilmence ve dostça seçim süreci geçti. Aramızda hiç bir sorun yok. Kavgasız ve gürültüsüz, samimiyet ve muhabbet ile seçimi yapıyoruz. Bu seçim sadece Denizli’ye değil, Türkiye’ye örnek olacak bir seçim” dedi.


KONYALIOĞLU: DENİZLİ SANAYİSİNE KATKI KOYABİLMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK
Bakan adaylarından Okan Konyalıoğlu ise Denizli sanayisine katkı koyabilmek için yola çıktıklarını ifade etti.

Konyalıoğlu, “Biz bilek bükmek, birinin sandalyesini altından çekmek için bu yola çıkmadık. Denizli sanayisine, Denizli’ye katkı koymak için çıktık. Projelerimizi anlattık. Doğru anlatabildiysek bizim lehimize sonuç çıkar. Anlatamadıysak nasip değilmiş deriz” dedi.

Seçime katılım oranının da kendilerini mutlu ettiğini anlatan Konyalıoğlu, “Yüzde 70’in üzerinde katılım bekliyoruz. Seçim bir bayram havasında geçiyor. Tarihi bir gün yaşanıyor. 3 aylık bir süreçte sürekli sahada olduk. Projelerimizi, hedeflerimizi, hayallerimizi anlattık. Bu sürecin ardından üyelerimizin aklında fikirler oluştu. Sandıklara giderek oylarını verdiler. Sandıklar açılacak ve oy sayımı yapılacak. Umarım bu heyecan ve dinamizmi seçimden sonrasına taşıyabiliriz. Denizli Sanayi Odası için yeni, heyecanlı ve dinamik günler başlayacak diye düşünüyorum” dedi.

Denizli Sanayi Odası seçimlerinde oy kullanma işlemi sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı