REKLAMI GEÇ

Denizli Sanayi Odası’nda Selim Kasapoğlu görevi devraldı

Denizli Sanayi Odası’nda Selim Kasapoğlu görevi devraldı

Denizli Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen seçimlerin ardından yönetim kurulu başkanlığına seçilen Selim Kasapoğlu, düzenlenen törenle görevi Müjdat Keçeci’den devraldı. Denizli Sanayi Odası’nın yeni başkanı Kasapoğlu, Keçeci’ye çiçek sundu, verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2022 Salı, 17:17

Geçtiğimiz hafta Denizli Sanayi Odası’nda önemli bir seçim heyecanı yaşanmış, Selim Kasapoğlu ile Okan Konyalıoğlu arasında geçen yarış meclisin belirlendiği komisyon seçimlerinde eşitlikle tamamlanmıştı. İki listenin anlaştığı ilk meclis toplantısından Selim Kasapoğlu Yönetim Kurulu Başkanı, Okan Konyalıoğlu da meclis başkanı olarak seçilmiştir.

KEÇECİ BAŞARILAR DİLEDİ
Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, görevi Müjdat Keçeci’den devraldı. Kasapoğlu, kendisini karşılayan ve kutlayan Keçeci’ye çiçek sundu.
Keçeci, Denizli Sanayi Odası’nın seçimlerinin tamamlandığını ve Kasapoğlu’nun başkan olduğunu belirterek, “Bu saatten sonra görev sizlerin. Denizli sanayisi ve Denizli Sanayi Odası için önemli bir süreç. Genç bir kadro ile bu işe soyunuyorsunuz, Denizli sanayisi sizden çok şek bekliyor. Sizlere yapacağınız görevlerde sonsuz başarılar diliyorum, sizleri kutluyorum” dedi.

KASAPOĞLU: VİZYON BİR ODA DEVRALIYORUZ
Sanayi Odası’nın yeni başkanı Selim Kasapoğlu ise Müjdat Keçeci’ye teşekkür etti ve hizmet verdiği 18 yıllık süreçte, mali sıkıntıları olan bir odayı güçlü bir oda haline getirdiğini söyledi.

Kasapoğlu, “Oluşturduğu güçlü bütçe disiplini ile bugünlere geldi. Denizli Sanayi Odası’nı, görkemli binası ve hiçbir borcu olmadan devralıyoruz. Müjdat Başkan, Denizli’ye çok şey kattı, farklı bir vizyon oluşturdu. 4 yıl yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak birlikte çalışma imkanı buldum. Kendisinden çok şey öğrendik. Kurumların kültürü açısından Müjdat Bey iyi öğrenciler yetiştirdi. Bundan sonra da bizleri yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Hem oda hem de bizler onun evladı gibiyiz. Her sıkıştığımızda yanımızda olacağından eminiz” dedi.

Kendilerini zor bir görevin beklediğini anlatan Kasapoğlu, “Yaşanan sıkıntılar ortada ve zor bir dönemde görev aldık. Sorunlarla baş edebilmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Denizli Sanayi Odası’nı örnek hale getirmek için çaba harcayacağız. Şimdi değişim ve dönüşüm zamanı. Genç ekibimizle Denizli sanayisine farklı değerler katmayı sürdüreceğiz” dedi.

Selim Kasapoğlu, görevi devraldığı Müjdat Keçeci’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Yorumlar

Mustafa Hıdıroğlu   -  Bağlantı 12 Ekim 2022, 12:18

Denizli Sanayi Odası yönetiminin başarılı çalışmalarını gururla izledik yıllardır. Denizlimiz için olumlu hedef ve vizyonunu ilgiyle izlediğimiz yeni ekibe üstün başarı ve şans dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı