REKLAMI GEÇ

Denizli Sanayi Odası’ndan uzlaşma çıktı. Kasapoğlu başkan, Konyalıoğlu meclis başkanı

Denizli Sanayi Odası’ndan uzlaşma çıktı. Kasapoğlu başkan, Konyalıoğlu meclis başkanı

Denizli Sanayi Odası’nda komisyon seçimlerinin eşitlikle sonuçlanmasının ardından gözlerin çevrildiği başkan ve yönetimin belirleneceği ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. 13’er üye ile meclise giren başkan adayları Selim Konyaloğlu ve Okan Konyalıoğlu, beklendiği gibi anlaştı ve başkan ile yönetimi belirledi. Kasapoğlu Denizli Sanayi Odası başkanlığına seçilirken, meclis başkanlığı görevini de Okan Konyalıoğlu üstlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2022 Cumartesi, 15:15

Denizli ekonomi dünyasının kilitlendiği Sanayi Odası seçimleri sonuçlandı. Salı günü 17 meslek komitesin yapılan 37 üyeli Denizli Sanayi Odası üyelerinin belirlendiği seçimden başkan adayları Selim Kasapoğlu ve Okan Konyalıoğlu 13’er sandalye kazanarak, seçimden eşitlik ile çıkmıştı. Beyaz liste ile seçimlere giren bağımsız adaylar da 11 üyelik kazanmıştı.

Bağımsızların belirleyici olmasının beklendiği ilk meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Beklentinin aksine iki başkan adayı uzlaşmaya vararak başkan ve yönetim kurulunu bağımsızların inisiyatifine bırakmadan belirledi.

KASAPOĞLU YÖNETUM KURULU BAŞKANI, KONYALOĞLU MECLİS BAŞKANI OLDU
Denizli Sanayi Odası Meclisi ilk toplantısında Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak Selim Kasapoğlu’nu seçti. Yönetim Kurulu ise Ali Fuat Özen, Enis Emre Boz, Halil Erdoğan, Levent Çaputçu, Orçun Alptekin, Osman Uğurlu, Mehmet Sarı ve Mehmet Serter’den oluştu.

Başkan adaylarından Okan Konyalıoğlu ise Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı olarak seçildi. Başkan Yardımcılıklarına Ahmet Zora ve İlhan Sicimli getirilirken, İsmail Ayvaz’ın da meclis katip üyesi olarak görev yapması kararlaştırıldı.

TOBB genel kurul delegeleri de Ayhan Doğrar, Mehmet Akgün, Nuri Turgut ve Yavuz Perçin’den oluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı