REKLAMI GEÇ

DSO, deprem bölgesine çadır kent kuruyor

DSO, deprem bölgesine çadır kent kuruyor

Kahramanmaraş merkezli depremden sonra, depremzedelerin barınması en büyük sorunların başında geliyor. Denizli Sanayi Odası da bölgede çadır kent kurulması için harekete geçti. DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2023 Pazar, 15:14

Denizli Sanayi Odası (DSO) deprem bölgesi için harekete geçti. Şu anda depremzedelerin en büyük sorunu barınma. Özellikle soğuk hava, bu ihtiyacın önemini bir kez daha artırıyor. DSO da bu sorunun çözülebilmesi için Denizli sanayisini harekete geçirdi. Oda, bölgeye çadır kent kurulması için çalışmalarını yürütüyor.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, depremin acısının dayanışma ile azaltılacağını söylerken, “Milletçe yaşadığımız büyük felaketten sonra Denizli Sanayi Odası olarak ihtiyaç duyulan malzeme yardımlarını afet bölgesine gönderiyoruz. Bu süreçte Denizlili sanayiciler olarak sorumluluğumuz ağır. Afetzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çadır kent kuruyoruz. Sivil Toplum Kuruluşu ve Denizli sanayisinin çatı kuruluşu olarak, üzerimizdeki sorumluluğun fakrındayız. Desteklerini esirgemeyen fedakâr sanayicimizden bu girişimimizde de yanımızda olmalarını talep ediyoruz” dedi.
Denizli Sanayi Odası’nın başlattığı kampanyaya katılmak isteyenler şu hesap numaralarına bağış gönderebilirler:
Denizli Sanayi Odası Halk Bank hesabı (16000415 Numaralı hesap)
IBAN: TR12 0001 2009 3520 0016 0004 15

Yorumlar

ibrahim   -  Bağlantı 22 Şubat 2023, 07:13

Ülkemizi derinden yaralayan Deprem Felaketlerinde; zarar gören ailelerin barınmasında çok önemli ihtiyaç, acilen çadır temini olup, Denizli Sanayi Odamızın Konuya Hassasiyet göstermesi takdire şayan akılcı bir tutumdur. Allah razı olsun onlardan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı